Veien mot en høyere bevissthet

Opplever du store endringer om dagen?

Vi er nå i en fantastisk spennende tid på jorden der vi er i en stor endringsprosess. På mange måter kan man si at vi nå jobber oss ut av tåken for å se verden med nye øyne og en høyere bevissthet. Som et skifte fra en mental tankebasert tilstand, til å leve ut i fra kjærlighet. Med andre ord står vi midt i et stort besvissthetsskifte både på det personlige og kollektive plan.

Kanskje du har merket forandringer i deg selv i det siste. Du endrer oppfatning av livssyn du har hatt hele livet og det materielle betyr mindre og mindre for deg, og du søker de nære relasjonene, som virkelig gir deg noe. Fysisk kan du oppleve svimmelhet, dårligere hukommelse, endring i søvn og matvaner, store svingninger i følelser og humør, som ikke bare endrer seg fra dag til dag, men nærmest fra minutt til minutt. Og ikke minst så føler du at «tid» er et svevende og udefinerbart begrep. Du har dager der du føler tiden bare flyr fra deg og andre dager føles det som om tiden står stille. Høres dette kjent ut?

Finn din signatur

Ved å ta i bruk ditt indre kompass

Vårt indre kompass og operativsystem nå nullstilles for en oppgradering. I denne oppgraderingen kan vi oppleve et indre kaos når vi ikke stopper opp og lytter etter. Det lar seg vanskelig gjøre å fortsette i gammelt tempo når man står i disse endringene. Det blir som å bruke alle appene på en Smartphone når den oppdateres og dette vet vi av erfaring ikke fungerer og at mobilen låser seg.

Følelsen av kaos overdøver vårt viktigste redskap som er vårt eget indre univers fylt med egenskaper og verktøy som vi har vår unike signatur på.

La oss sammen finne frem til din unike signatur som lengter etter å materialisere seg.