Energibalansering

I en energibalansering forløser vi blokkeringer og gjenoppretter energiflyten slik at både kroppen og sinnet kommer mer i balanse. Her får du din time-out fra hverdagen med harmonisk musikk der du ikke skal prestere noe og bare være deg. Jeg jobber ofte med stener og krystaller for å forsterke behandlingen din. Hver behandling er unik og tilpasset energiene dine.

Pris 2500,-

Energibalanseringer/healing er på Jar i Bærum.

 

 

Elisabethk krystall healing

Referanser

Elisabeth har hjulpet meg å finne en indre ro og selvsikkerhet jeg ikke visste jeg hadde. Hennes veiledning har bidratt til at jeg har mindre angst og er mer tilstede. Jeg har blitt en bedre mor, kone, datter og venninne.

Kristine O

Jeg tok kontakt med Elisabeth da jeg sto litt fast i veien videre i min bedrift.
På en time med intuitiv veiledning kom det opp mange nye ideer og tanker som jeg selv ikke hadde tenkt på.
Disse ideene var noe som jeg følte virkelig traff kjernen i det jeg ønsker å utvikle og jobbe videre med. En flamme ble tent!

Elisabeth er varm, raus og et nydelig menneske det er godt å være rundt.
Hun gir en umiddelbar følelse av ro og trygghet.
Hun gir mye god veiledning i form av kunnskap, intuitivt og egne erfaringer om det kan være til hjelp i prosessen.

Jeg setter opp ny tid etter hver veiledning, fortsetter prosessen videre og gleder meg til neste avtale.
Dette er noe jeg virkelig anbefaler videre✨

Takk for hjelpen så langt, Elisabeth

"Elisabeth har for meg vært en viktig aktivator! Gjennom samtaler med henne føler jeg meg påkoblet egen kraft og har fått en klarhet og fokus på skaperkraften min i denne viktige tiden. Elisabeth er varm, raus og har stor innsikt gjennom sin egen livsreise, og slik holder hun rommet trygt og kraftfullt. Jeg kan varmt anbefale Elisabeth og det hun står for❤️ "

 

"Jeg har blitt uendelig glad i Elisabeth og hun har en helt unik evne til å balansere energier og kanalisere håp, visdom og kjærlighet. "

 

Mailiz de Ramecourt

Jeg har fått ny forståelse og innsikt i mitt eget liv, gjennom Elisabeth. Hun har en helt egen varme og tilstedeværelse, og jeg har hatt stort utbytte av både healingen og kanaliseringene.

Johanna

Jeg var så heldig å ha en privat session med Elisabeth, og dette var et møte som satte sterke spor hos meg. Hun er utrolig treffsikker, ærlig og behagelig som få.
Fikk mange svar som har gitt meg et kart mot riktig retning. Ingen tvil om at jeg skal delta på et av hennes kurs. Jeg vil anbefale henne på det varmeste!

Nina

Kurset har gitt meg en ny start! Dette var akkurat det jeg trengte for å legge fra meg det gamle og komme meg videre. Kurset har virkelig gjort en forskjell i livet mitt, og anbefales alle som er åpen og klar for noe nytt!

Kursdeltager

Elisabeth har en veldig behagelig fremtoning, og oppleves som svært ekte og konstruktiv i sin veiledning. Som realist, og tidligere stor skeptiker til det åndelige har hun bidratt til å åpne mitt sinn. Om ikke for alt i den spirituelle verden, men for at det finnes flere sammenhenger enn det øyet kan se og ikke minst andre måter å reflektere på. Jeg opplever også at Elisabeth har en god balanse mellom det spirituelle og intuitiv coaching i sine behandlinger, og vil absolutt anbefale henne videre.

Cathrine

Elisabeth har integritet og gjør et ærlig arbeid. Hun ser helheten i mennesket og bruker naturen som et element for å komme dypere i kontakt med seg selv og de hun møter. Elisabeth har en sterk intuisjon som hun følger. Hun etablerer rask kontakt. Om du tørr å "hoppe" tar hun deg med på en "reise" med muligheter for endring på ulike plan. Elisabeth anbefales på det sterkeste.

Gro

Mitt første møte med Elisabeth ble starten på store positive endringer i mitt liv.Ved hjelp av hennes veiledning beveget jeg meg inn i mitt indre liv på en ny måte.
Jeg opplevde klarhet, og en trygghet i møte med egne begrensninger som måtte ryddes opp i. Min viktigste investering er å ha deltatt på kurs hos Elisabeth!
Healingsirklene må oppleves, de er kraftfulle og rene. Energiene som gis via Elisabeth kjennes, jeg er så takknemlig for å få ta del i alt!
Alle møter med henne er personlige og vakre. Jeg har fått personlig reading som har gitt meg god veiledning og flere svar.Jeg anbefaler Elisabeth på kurs, i healingsirkel, som veileder, ved fjernhealing og i reading på det varmeste.

Ann-Eva

Elisabeth er ekstremt dyktig og anbefales på det varmeste ❤️ Hun er flink til å lytte og forstår raskt hvilke områder det er verdt å fokusere mer og mindre på, alt etter hvor det er mest flyt. Hennes intuitive evner kombinert med hennes bakgrunn fra næringslivet gjør henne til en helt unik veileder. Du får gode, konkrete råd som står i tråd med den du er og det du ønsker å oppnå. Dette igjen gir mer glede, tiltrekker de rette kundene og bidrar til en bærekraftig vekst som styrker både virksomheten og deg som individ. Det gode samarbeidet, den herlige energien og de konkrete rådene gjør at investeringen hos Elisabeth K er verdt hver eneste krone.

Thea

Elisabeth er helt rå!
Mitt første møte med Elisabeth var for meg en stor omveltning.. Hun fikk meg fra dyp depresjon og sterk angst til å stråle som en sol. Hun hjalp meg å finne veien tilbake til meg selv og min kraft. Healingene hennes er magiske å dype, noe skjer i kroppen for å si det sånn, det er power og en energi fra en annen dimensjon. Så jeg anbefaler Elisabeth på det sterkeste i både reading og healingkvelder.
Hun er behagelig og sender ut lys å kjærlighet. En dame jeg er blitt veldig gla i! For meg er hun en engel som reddet meg! Takk Elisabeth, jeg er så utrolig takknemlig og velsignet som fikk den ære å bli kjent med deg!!

May-Liss