Veileder & kursholder i Oslo

Velkommen til nettsiden min! Jeg er så enormt heldig som jobber som veileder, kursholder og driver nettbutikken Tantebuddha.no  Jeg har over 20 års businesserfaring og har drevet for meg selv siden 2016. I dag brenner jeg for å  hjelpe mennesker til å finne balansen i seg selv og i livet sitt. Jeg har hjulpet uttalige mennesker med å øke sin bevissthet, stake ut kursen i riktig retning og finne økt tilstedeværelse i livet.

Veileder & kursholder i Oslo

Velkommen til nettsiden min! Jeg er så enormt heldig som jobber som veileder, kursholder og er gründer av  nettbutikken Tantebuddha.no  Jeg har over 20 års erfaring fra forretningslivet og har drevet for meg selv siden 2016. I dag brenner jeg for å  hjelpe mennesker til å finne balansen i seg selv og i livet sitt. Jeg har hjulpet uttalige mennesker med å øke sin bevissthet, stake ut kursen i riktig retning og finne økt tilstedeværelse i livet.

Medfødte evner

Jeg er født og oppvokst i en vanlig familie der spiritualitet og «det alternative» ikke hadde stort spillerom. Selv om moren min skjønte tidlig at det var noe annerledes med meg ettersom jeg så andre skikkelser ingen andre så og hadde teorier om meningen med livet så fort jeg kunne snakke. Jeg hadde stadig dialog med ikke-synlige vesner og ikke minst med naturen, jeg kunne prate med trærne i timevis. Det skulle gå mange år før jeg skrudde den på igjen, da lengselen og sjelen ropte høyt nok til at jeg startet "reisen tilbake til meg selv" og åpnet meg igjen for evnene og verdenen som lå der.

En ensom reise

Hele livet følte jeg meg annerledes og jeg forsøkte å passe inn i skolesystemet, med venner, i idretten og de andre arenaene som var rundt meg. Jeg klarte det aldri helt med den store overbevisningen. Tilsynelatende for andre – men ikke for meg selv. Til tider har dette vært en ensom reise ettersom ingen i min krets delte noen av mine "alternative sider" eller interesser.

Vendepunktet kom da jeg bodde i Sydney. Lite ante jeg at en indisk mann på slutten av oppholdet mitt skulle endre livet mitt. Han fortalte meg akkurat det jeg trengte for å starte ny retning i livet.

Et nytt kapittel

Så her startet et nytt kapitel i livet mitt. Reisen tilbake til meg selv. Evnen til å se, føle, motta informasjon og bilder kom tilbake.

Ved siden av jobben i forretningslivet begynte jeg å hjelpe venner og bekjente med deres livsutfordringer. Det var først i 2016 at jeg tok det store skrittet og startet for meg som veileder og kursholder. I 2019 ble det naturlig å starte nettbutikken Tantebuddha.no i og med at jeg jobber mye stener og krystaller som hele livet har vært min store lidenskap og interesse.

Elisabeth K - veiledning Oslo

Reading

I dag tilbyr jeg veiledning der jeg mottar informasjon som kan hjelpe deg videre i det du måtte stå fast i.  I stor grad er det bevisstgjøring av energier og hvordan du kan benytte deg av de, hva som holder deg tilbake og hvordan de kan hjelpe deg videre.

Ofte så trenger vi gjerne et dytt i riktig retning, en bekreftelse på noe vi allerede VET (men ikke stoler på) eller rett og slett en bevisstgjøring rundt energier og hvordan vi etter beste evne kan manøvrere dette i hverdagen. Nøkkelen er å finne vår minste motstands vei – enten det gjelder jobb, forhold, vaner, tankemønstre eller generell bevisstgjøring rundt egen bruk av energi. Da vi alle er unike individer blir en session aldri lik.

Veiledningssamtale med Elisabeth K
Energibalansering hos Elisabeth K

Energibalansering

I en energibalansering forløser vi blokkeringer og gjenoppretter energiflyten slik at både kroppen og sinnet kommer mer i balanse. Her får du din time-out fra hverdagen med harmonisk musikk der du ikke skal prestere noe og bare være deg. Jeg jobber ofte med stener og krystaller for å forsterke behandlingen din. Hver behandling er unik og tilpasset energiene dine og ditt behov.

Businessveileder

Med over 20 års business erfaring, Bachelor i Business og 7 år som selvstendig næringsdrivende tilbyr jeg businessveiledning for de etablerte selvstendig næringsdrivende, gründere og de som går med en gründerspire i magen. Businesserfaringen kombineres med mine medfødte evner som gjør at vi sammen finner din unike signatur og at du får den motivasjonen du trenger for å igangsette og utforske potensialet som ligger der.

Her går vi i dybden på alt som trengs for å komme i gang med et konsept, prosjekt eller selskap. Mitt fokus er å drive Business i en ny tid der vi går bort i fra satte tradisjonelle former og tenker nytt i samspill med energiene og ikke mot de. Da blir det gøy å drive business som gir resultater😍

0BCE4C90-4AE7-41CA-A729-8478609BDB8D_1_201_a

Ta gjerne kontakt!

I dag føler jeg en stor ydmykhet og takknemlighet der oppgaven min er å jobbe med og å hjelpe så mange fantastiske mennesker som det jeg gjør. Hvor vi nøster opp i hindringer, blokkeringer og ser mulighetene fremover. En bevisst hverdag gjør livet både enklere og bedre.

Jeg har veiledninger på Jar i Bærum eller pr telefon/zoom. Hva som passer deg best.

Om du nysgjerrig,  les mer under tjenester.

For time - send inn kontaktskjema eller send sms på 4125 0080 og jeg tar kontakt med deg i løpet av kort tid.

Jeg ser frem til å høre i fra deg!