Hva jeg tilbyr

og hvordan det kan hjelpe deg

Med medfødte evner hjelper jeg deg med å finne tilbake til ditt veiledende kompass og å ta fatt på reisen i ditt indre univers. Jeg blir guidet til å tolke informasjon som skal hjelpe deg videre på veien og for å gi deg en dypere forståelse av hvem du er og din livsoppgave. Energibalansering, psykisk og fysisk healing og klarsyn er virkemidlene som benyttes for å veilede deg mot en høyere bevissthet.

Jeg tilbyr privat veiledning  i Oslo, eller på telefon som er vel så hyggelig og effektivt.  Jeg jobber mye med krystaller for å gjenopprette balansen i chakraene (energisentrene i kroppen) og tilbyr også salg av disse vakre skattene. Du får også verktøy på veien til å gjenvinne balansen og ikke minst opprettholde den.

Jeg holder gruppekvelder og weekendkurser hvor vi drar på en vakker reise sammen. REisen innover i deg  selv hvor din sannhet og alle svarene ligger. Jeg deler raust av min verktøykasse, med guidet meditasjoner, krystaller og øvelser, der latter og humor er obligatorisk innhold.